• Upptäck mer - läs mer om våra produkter och tjänster

  Här kan du läsa mer om vårt utbud, våra tjänster samt fördjupad produktinformation. Här hittar du också länkar till våra temasidor, där vi samlat produkter som alla tillhör samma tema.

 •   Ergonomi  
   

  Ergonomi!

  Lär dig mer om hur du indreder din arbetsplats för optimal ergonomi. Genom att satsa på ergonomiska möbler och redskap bidrar du till en aktiv och funktionell arbetsmiljö. Vi har alla produkter du behöver för att lyckas.

   
    Läs mer  
 •   Städtips  
   

  Städtips!

  Vi har ett stort utbud av städprodukter och städutrustning - se hela vårt sortiment både för proffs och amatörer. Oavsett vad du behöver har vi städartiklar som passar. Allt från ekologiska och miljövänliga städprodukter till mikrofiberdukar, dammsugarpåsar och städmaskiner.

   
    Läs mer  
 •   Arbetsplatsmattor  
   

  Stå upp och jobba!

  Arbetsplatsmatta - en mjuk ergonomisk matta som gör att du orkar stå upp på jobbet. Öka ditt välbefinnande via ökad förbränning, minskad risk för hjärtsjukdomar och minskad värk i rygg och axlar.

   
    Läs mer  
 •   Hjärtstartare  
   

  Skaffa hjärtstartare och HLR-utbildning genom AllOffice!

  Om man vid ett plötsligt hjärtstopp har en defibrillator i närheten och samtidigt sätter igång med räddningen inom mindre än tre minuter, ökar chansen för överlevnad markant. Hela 70% utav de drabbade kan överleva om man ser till att räddningen påbörjas inom tre minuter.

   
    Läs mer