• Om AllOffice

  AllOffice är ett helsvenskt bolag och en av Sveriges ledande leverantörer av produkter och tjänster för presterande arbetsplatser

  Med Sveriges mest kundnära relationer ser vi till att presterande arbetsplatser kan fokusera på sin kärnverksamhet. Vi erbjuder service samt ett heltäckande sortiment av kontors- & städprodukter, möbler, ergonomi, hygien, kök & servering, emballage, tryck & profil samt smarta lösningar inom dokumenthantering. Vår mission är att underlätta vardagen för våra kunder och tillsammans arbeta för ökad hållbarhet.

  Innovation och entreprenörsanda har tagit oss hit

  AllOffice har sin historia ända tillbaka till 1978 när Kontorsvaruhuset startade i Östersund. Idag ingår Kontorsvaruhuset i AllOffice tillsammans med ytterligare ca 50 förvärv. Med 30 butiker från norr till söder, e-handel, kundsupport och branschens största säljkår, försöker vi alltid erbjuda hållbara lösningar för såväl totalekonomi för ditt företag och arbetsplats, som miljö och långsiktiga affärsrelationer. Personlig service, kostnadskontroll, lokal närvaro och förbättrat hållbarhetsarbete samt tillgänglighet i multipla kanaler är några av ledorden för framtiden.

  Drivkraften i dagens AllOffice, såväl som i tidigare verksamheter är att skapa en trivsam arbetsmiljö för medarbetare och en bekymmersfri vardag för kunder som då kan fokusera på sina kärnverksamheter.

  AllOffice - för presterande arbetsplatser

  Handla enkelt i butik eller online!

  Jag vill veta mer om AllOffice