VÅRA TJÄNSTER

HOS OSS KAN DU SAMLA DINA INKÖP OCH TA DEL AV VÅRA TJÄNSTER SOM ÄR ETT STARKT MERVÄRDE FÖR ALLA VÅRA KUNDER!

Våra Tjänster!

BÄSTA SERVICE
Förutom att erbjuda dig marknadens bästa och bredaste sortiment kan vi även ge det lilla extra för att du ska få bästa möjliga service. 

TRYCK & PROFIL
Hos oss kan du beställa trycksaker till alla dina behov. Vi hjälper dig ta fram egna kuvert och andra försändelser där du kan stärka ditt varumärke med egen avsändare och logo. För events och all tänkbar skyltning har du möjlighet att beställa flaggor, roll-up, banderoller, beachflaggor och give aways i alla tänkbara former och färger!

EMBALLAGE
Är du till exempel en tillverkare eller grossist som vill ha en proffsig leverantör av ditt packmaterial? Hos oss kan du beställa alla sorters emballage och packmaterial: well, lådor, packtillbehör, emballage och redskap. Till emballage här.

PRESENT & REKLAM
Vill du ge bort julgåvor eller presenter till några viktiga kunder? Då hjälper vi dig att hitta de perfekta produkterna för ändamålet. Våra leverantörer har de rätta gåvorna eller reklamartiklarna som passar alla olika säsonger och högtider.

DOKUMENTHANTERING
Med 40 års erfarenhet och fördjupad kunskap kring dokumenthantering vill vi erbjuda dig skräddarsydda lösningar med marknadens bästa service och support. Vi har 40 medarbetare runtom i Sverige enbart i denna funktion som kan stödja dig med rekordsnabb uppstart såväl som löpande support. Läs mer här.